lakberendező studio
Drága vs. Olcsó

Meglátni, és megszeretni... Biztosan sokunknak ismerős ez az érzés. Könnyű beleszeretni egy neves dizájncég katalógusában látott enteriőrbe, de nem mindenki tud, vagy akar annyit költeni a lakására, amennyibe ezek a termékek kerülnek...

Bővebben...

Kérdezz - Felelek

Tanácstalan, hogyan alakítsa át lakását? Nem tudja, milyen színekkel, kiegészítőkkel dob- hatná fel megunt bútorait? Szüksége lenne néhány ötletre?

Írjon nekünk...

"... Az ember is csak egy helyen van otthon..."
(Gárdonyi G.)
BEMUTATKOZÁS
GALÉRIA
SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK
PARTNEREK
KAPCSOLAT

Ezen az oldalon tájékoztató jelleggel megtalálható néhány az általam ajánlott lakberendezési csomagok közül. A gyakorlatban már az első díjmentes találkozásunk alkalmával átadok Önnek egy írásos árlistát, amelyben részletesen szerepel minden, a lakberendező feladatkörébe tartozó munkafolyamat részletes leírással és árral. Ez alapján ki tudjuk választani a szükséges munkafolyamatokat, és azonnal látható, hogy mi mennyibe kerül.

 

 

Teljes körű lakberendezés

A teljes körű lakberendezést azon kedves érdeklődőknek ajánlom, akik új építést terveznek, vagy meglévő ingatlanban nagyobb felújítást, átalakítást fontolgatnak.

Bővebben...

Lakberendezési csomagok

Kedvezményes lakberendezési csomagjainkat ajánlom, ha csak egy-egy tervezési fázisban szeretne szakértő segítséget kapni.

Bővebben...

Állítsa össze egyedi lakberendezési csomagját

Nem akar új lámpakiállásokat? Nem szeretné újraburkolni a fürdőszobát? Miért fizetne olyan szolgáltatásokért, amelyeket nem vett igénybe?

Bővebben...

Ingatlan vásárlás előtti tanácsadás

Amennyiben tudni szeretné, hogy a kiszemelt ingatlan alkalmas-e arra, hogy az Ön igényei megvalósuljanak, illetve a szükséges változatások milyen szintű átalakítást igénylenek.

Bővebben...

Home staging

A Home stagig alkalmazásával az Ön ingatlana sokkal jobb eséllyel indul az új lakókért folytatott harcban, mint társai.

Bővebben...

 

© 2009 Copyright ViVECO Home - minden jog fenntartva
Cím: H-1173 Bp, Marabu u. 37. Tel.: +36-20-916-0725 Fax.: +36-1-253-8050